Mainuanniementie 3 B, 87900 Kajaani

Lakkautettu Mainuan koulu siirtyi Kainuun Kennelpiirin omistukseen toukokuussa 2007. Mainuan koulutuskeskus tarjoaa kennelharrastajille ja sidosryhmille mahdollisuuden kokoontua väljissä tiloissa erilaisten koulutustapahtumien merkeissä Kajaanin lähistöllä. Etäisyys Kajaanista 19 km etelään.

Suurimpaan koulutustilaan sopii tarvittaessa 60 henkilöä. Majoitustiloja löytyy 15 hengelle ns. leirimajoituksena (kerrossängyt, yhteiset sauna- ja suihkutilat).

Koirat ovat tervetulleita sisätilöihin kennelhengen mukaisesti. Koiralle varattava oma häkki, makuualusta tms. mukaan. Piha-alueella on käyettävissä hiekka pohjainen koulutuskenttä ja grillikatos. 

Mainuan varauskalenteri

Tilavaraukset ja tiedustelut: Anne Pehkonen, anne.pehkonen @ hotmail.com

Toimitiloissa tulee huolehtia yleisestä siisteydestä. Tästä löydät tarkemmat ohjeet. Mikäli näitä ohjeita ei noudateta, veloitetaan aiheutuneet kulut tilan varaajalta. Siivousmaksu 200 euroa.

Jäsenyhdistyksille toimitilojen käyttö on maksutonta. Varauksia voi tehdä vain jäsenyhdistyksen nimissä, ei yksityishenkilönä. Varaajan tulee olla jäsenyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja tai sihteeri.